Vi produserer et bredt spekter av produkter og tilbyr ulike typer forpakninger og design. Du finner våre produkter i butikker i Norge, Europa og Asia, merket med vår merkevare eller med kundens egen merkevare (EMV). Vi produserer frysevarer, kjølevarer og ferskvarer, både i våre egne fabrikker og gjennom våre partnere. Vår fordel er at vi kan skreddersy våre produkter i henhold til våre kunders ønsker, fra hel fisk til ønskede kutt. Vår styrke er at vi produserer høykvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

For us it's all about seafood.

Format og bearbeiding

Vi tilbyr produkter i en rekke ulike formater og er eksperter på å finne skreddersydde løsninger som best innfrir våre kunders ønsker og behov. Her er en oversikt over noen av våre produkter, samt de ulike formatene og bearbeidingene vi tilbyr. For mer informasjon og spesielle henvendelser, vennligst kontakt oss.

whole Hel  cutlets Koteletter  filets Fileter  portions Porsjoner  smoked Røkt  salted Saltet  eko Økologisk

TORSK

whole cutlets filets portions salted smoked

HYSE

whole cutlets filets portions

SEI

whole cutlets filets portions

UER

whole cutlets filets portions salted

KVEITE

whole cutlets filets portions

STEINBIT

whole cutlets filets portions

OPPDRETTSLAKS

whole cutlets filets portions smoked eko

REGNBUEØRRET

whole cutlets filets portions smoked

 
 
 

KONGEKRABBE

whole

BROSME

whole filets portions

 

Emballasje

Vi tilbyr en rekke forpakninger.

MAV

MAP

skinpack

SKIN

vacuumpack

VAC

Prosessering

Skjæring og kutt

Våre porsjoner er enten skåret for hånd eller av vår Marel I-cut 130, mens alle våre fileter er håndskåret. Dette gir oss valget mellom forskjellige kuttevinkler for filet og hel fisk, samt muligheten til å produsere fastvekt porsjoner.

Røkeri

Vi har et eget røkeri hos M-509 Waterline, hvor vi produserer røkt laks, ørret og torsk. Vi er spesielt stolte av smaken av vår speket, røkt laks. Ingrediensene i oppskriften vår er laks, salt, sukker, tid og en liten porsjon med tålmodighet.