First Seafood AS First Seafood Logo hvit

#weloveseafood

First Seafood AS Flaggstripe

Om oss

Velkommen til First Seafood, din dedikerte sjømatpartner! Vi er et dynamisk voksende selskap som spesialiserer seg på produksjon av spesialtilpassede sjømatprodukter, som sikrer høyeste kvalitet med beste service og logistikk for å møte våre kunders behov. Vi leverer fersk og frossen sjømat fra Norge globalt.

Se hvordan
vi jobber

Lokasjon

Våre salgskontorer er basert i Bergen og Oslo og helt nye produksjonslokaler i Kongsvinger og Bergen.

Historie og bakgrunn

First Seafood ble grunnlagt i 2014 og tilbød ferske og frosne sjømatprodukter til HORECA-segmentet og eksportmarkedene. I 2016 ble First Seafood en del av Insula Group og i september 2022 åpnet vi en helt ny fiskeforedlingsfabrikk i Kongsvinger.

First Seafood eier en del av virksomheten i en fabrikk i Ålesund og bygger nok et helt nytt filetanlegg i Bergen (ferdig våren 2024).

Lidenskap og engasjement

Drevet av vår kjærlighet for sjømat er vi viet til kvalitet og bærekraft i den norske sjømatnæringen.

First Seafood AS Flaggstripe

Kvalitetsprodukter

Mangfoldig tilbud

Utforsk vårt mangfoldige utvalg av sjømatprodukter, inkludert laks, kongekrabbe, hvitfisk, skalldyr og sjømatmåltider. Hvert produkt er et bevis på vår forpliktelse til kvalitet og ferskhet.

First Seafood AS Laks klipt ut

Hos First Seafood spesialiserer vi oss på å levere skreddersydde løsninger, skreddersydd for å møte kundenes unike behov og preferanser.

Tilpasning

First Seafood AS Flaggstripe

Utvalget

Røkte produkter

Nyt de rike smakene av vår nøye spekede og røkte sjømat, tilberedt til perfeksjon og skapt for å gi deg en gourmetopplevelse i hver eneste munnfull.

Laks

Nyt laks av beste kvalitet, tilgjengelig som fileter og porsjoner, kjent for sin friskhet, smak og næringsverdi.

Torsk

Oppdag smaken av vår førsteklasses torsk, hentet fra uberørt vann, med en delikat tekstur og enestående smak.

Kongekrabbe

Unn deg luksusen av vår kongekrabbe, høstet fra kaldt, klart hav. En dekadent og smakfull sjømatdelikatesse.

Sushi i verdensklasse
Lær av oss

First Seafood AS Flaggstripe

Produksjon og logistikk

Produksjonsevner

Vår fabrikk i Kongsvinger er i stand til å produsere store volumer av høykvalitets lakseprodukter, noe som sikrer en jevn forsyning. Nytt lakseanlegg i Bergen er i gang og vil doble produksjonskapasiteten vår.

Logistikk og distribusjon

Med vår styrke innen innkjøp, produksjon, salg og logistikk distribuerer vi våre produkter fra Norge til kunder over hele verden.

First Seafood AS Flaggstripe

Forespørsler

For eventuelle spørsmål, vennligst kontakt oss. Vi er her for å hjelpe deg.

First Seafood AS Flaggstripe

Besøk vår nettbutikk – Frysehuset.no

Komplett nettbutikk med stort utvalg av sjømat som kan leveres over hele landet. Nettbutikken vår driver salg og levering fra bedrift til bedrift (B2B) med selvhenting, men vi kan også levere over hele Norge etter avtale.

Gå inn på First Seafood ( frysehuset.no ) og finn ut mer om vårt sortiment. Velg mellom tre kategorier – Rød fisk, Hvitfisk og Skalldyr, opprett kundekonto, bestill og hent på Oslo Fryselager.